MenuCheck the menu

Over ayla

Welkom bij Ayla, je favoriete shared food restaurant. Op het Kruisplein in hartje Rotterdam kan je genieten van cocktails en gerechten uit alle hoeken van de wereld. Bij ons buitelen de geuren van een Italiaanse trattoria, de kleuren van een Griekse taverna, de smaken van een Noord-Afrikaanse bazaar, de hete pittigheid van een Thaise nachtmarkt en de hectische drukte van een Spaanse mercado over elkaar heen.  

Wij laten werelden samensmelten tot een kleurrijk geheel, waar we jou van laten proeven. Strijk neer op ons terras, in ons restaurant of in onze (geheime) stadstuin waar je even kunt ontsnappen aan de drukte en kunt genieten van verfijnde smaken.  

Je bent welkom voor je lunch, brunch, borrel en (late night) dinner. Voor je eerste espresso tot je laatste espresso Martini. Zeker zijn van een plekje? Reserveer je tafel alvast online. .

Ayla's menu

Shared food & cocktails

Ayla is de plek waar je samenkomt en gerechten deelt met je favoriete mensen. Wij serveren shared food. Onze gerechten zijn daardoor de perfecte ijsbreker en verbinder. Kom voor een romantische date, uitgebreide brunch of een late night dinner. Kom eten met je vrienden, familie of je geliefde. Neem, dip, smeer, breek, lepel. Deel, geef door, breek af, geniet.  

Cocktails
Onze signature cocktails zijn de perfecte toevoeging aan je bezoek bij Ayla. Naast tijdloze klassiekers hebben we zelf een aantal cocktails gemaakt en dranken gestookt die perfect samengaan met de gerechten op de kaart. Laat je verrassen door de combinaties en vraag aan onze medewerkers om advies, zij kennen ze het beste.   

Ga bijvoorbeeld voor de Fragola Frizzante, of de Middle Eastern Sour. Maar ook een Pornstar Martini en Mojito zijn gewoon te bestellen.  Echt all-out gaan? Bestel de S.B.M. en laat je verrassen...

Reserveer je tafel en laat ons je zintuigen prikkelen, keer op keer weer. #blendingworlds

Reserveren

instagram

Google Reviews

Newsletter

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
INFO@AYLA.NL
010 254 0005
Zondag t/m donderdag 11:00 - 01:00
Vrijdag & zaterdag 11:00 - 02:00