Ayla's foodpanel

Wat is Ayla's Foodpanel?

Bij Ayla nodigen we regelmatig onze friends & family uit om Ayla’s nieuwe menu uit te proberen, cocktails te proeven, wedstrijden met de beste bartenders bij te wonen, meet & greet (& eat) met Ayla’s Chef, limited edition gerechten te proeven en aanwezig te zijn bij events.

Scroll direct naar komende events!

Event met cocktailworkshop en bourbontasting. Foodpanel events zijn vaak interactief en allesbehalve saai ;)

Ayla gaat regelmatig samenwerkingen met partners aan, zoals Felyx, het IFFR, het Fotomuseum en andere events.

What’s in it for me?

Je bent als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Ayla, maar nog beter: je kan als eerste deze ontwikkelingen proeven! Je krijgt (soms letterlijk) een kijkje in de keuken waarbij we de ontwikkelingen waar we bij Ayla enthousiast over zijn graag met een kleine crew insiders delen. Ayla’s Friends & Family bestaan uit relaties, bloggers, leveranciers en andere connecties; een interessant panel dus om lid van te zijn als je je foodie-netwerk wil uitbreiden.

Wanneer je als Food-panellid op uitnodiging van Ayla aanwezig bent bij een event zijn de vermelde hapjes, dranken en menus on the house.

Nederland's beste cocktailbartender (2018) Daryl Liew-On en wijnimporteur en ex-sommelier Alexander Renner. Ontmoet de meest innovatieve spelers in het vak.

Informele meet & greet met Freek Dekker, de Chef van Ayla tijdens de tasting van het nieuwe menu.

Ayla's Foodpanel bestaat uit verschillende creators die schrijven of fotograferen voor een food-website, instagram, blog of platform. Ideaal om je netwerk uit te breiden.

Wat wordt er van mij verwacht?

Er zijn geen verplichtingen verbonden aan het lid zijn van het Ayla Foodpanel. Deelname aan de events is vrijwillig. Wel verwachten we dat als je je aanmeldt; je ook daadwerkelijk komt (of afmeldt indien je het niet redt).

We verwachten dat afhankelijk van de waarde van het event (er zit een verschil tussen een cocktail of een 5 gangendiner 😉) en het soort platform dat je actief op bent er content gecreeerd wordt waar Ayla in wordt genoemd. Denk hierbij aan een of meerdere instagram post(s), instastory(s), een geschreven artikel, een video of welke vorm dan ook past bij het event en jouw stijl.

Ayla zal deze content (re)posten; altijd met credit en link naar jullie website/insta/fb.

We koken met liefde en integriteit; en hopen dat jullie ook op deze manier ons in beeld brengen.

Hou me op de hoogte!

Stuur Aline Yntema een berichtje met je naam, email, telefoonnummer en social handle(s) via Facebook Messenger, Instagram @aylarotterdam of email aline@makeamess.nl en we houden je op de hoogte via email en whatsapp.

Komende Foodpanel events:

1. Ayla’s Friends & Family Dinner: de kersteditie

Dinsdag 3 december 17:30

De Kersteditie van het Ayla Friends & Family diner, waarbij het vijfgangenmenu geserveerd zal worden en daar hebben we je graag bij!

Chef Freek Dekker presenteert dit jaar een vier-, vijf- en zesgangenmenu waarin Ayla’s Christmas duck de hoofdrol speelt. Niet een, maar twee gerechten met hét klassieke kerstgevogelte: een krokant gebakken eendenborst en een geconfijte eendenbout met kruidkoek en witlof. Deze worden in een ronde geserveerd met een moderne versie van Hete Bliksem met pancetta en zuurkool met roze peper; een Hollandse klassieker met een Mediterraanse twist.

Dit is een unieke kans om Ayla’s kerstmenu als eerste te proeven en ervaren, gepresenteerd door the man himself: Chef Freek Dekker.

Sign me up!

2. Sobremesa Sunday

Zondag 15 December 18:00

Bij Ayla staat shared dining, het samen eten en delen van gerechten, centraal en bij De Nieuwe Poort leeft de overtuiging dat de wereld een betere plek wordt als we voor elkaar zorgen; beiden geloven in de kracht van ontmoeting. De Kerstmaand is de uitgelezen kans om deze elementen samen te laten komen. Daarom hebben Ayla en De Nieuwe Poort de handen ineengeslagen voor de Sobremesa Sunday.

Op 15 december organiseert Ayla de Sobremesa Sunday, naar de Spaanse traditie van het natafelen; de sobremesa. Hier serveert Ayla een vijfgangenkerstmenu met wijnarrangement aan een lange tafel, waarbij ontmoeting en het delen van gerechten én verhalen centraal staan.

Gasten boeken een couvert voor zichzelf; én voor iemand die dit niet kan veroorloven. Op deze manier kunnen we van elkaar leren; nieuwe inzichten opdoen en dat alles onder het genot van heerlijk eten en drinken.

Sign me up!

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
INFO@AYLA.NL
010 254 0005
Zondag t/m donderdag 11:00 - 01:00
Vrijdag & zaterdag 11:00 - 02:00