Jan 17

Aperitivo time - Martini pair and bite

Starting:
January 17, 2020
Ending:
January 17, 2020
Book your table now!

Aperitivo time - Martini pair and bite

Bij Ayla start in januari elke vrijdag het weekend met een limited edition Aperitivo.

Vier maal presenteren we specials met vermouth (en eenmaal met een bourbon). Laat u verrassen door de diversiteit aan smaak en kleur die deze vermouth uit Turijn eigen is. De hele maand komt deze bijzondere drank in verschillende vormen langs. Denk hierbij aan een flight, een cocktail of een bijzonder vermouth die u misschien nog niet kende.

Leer deze Italiaanse zonovergoten drank wekelijks beter kennen; precies wat iedereen nodig heeft in deze winterperiode en de beste start van 2020.

Iedere vrijdag tussen 17:00 en 19:00 schenkt Ayla een Aperitivo special:

𝙑𝙧𝙞𝙟𝙙𝙖𝙜 17 𝙟𝙖𝙣𝙪𝙖𝙧𝙞: 𝙈𝙖𝙧𝙩𝙞𝙣𝙞 𝙥𝙖𝙞𝙧 𝙖𝙣𝙙 𝙗𝙞𝙩𝙚
Een proeverij van Martini op z’n best: in combinatie met een bite.
Of je al bekend bent met vermouth of nog niet, deze bijzonder dranken uit de nieuwe Martini Reserva lijn zijn overheerlijk - vooral als deze gepaired worden met een bite van Ayla's Para Picar menu.

Probeer een Americano met Martini Rubino & Campari met de Manzanilla olijven uit Sevilla, een spritz met Martini Bitter & Cocchi brut die perfect samengaat met de Pulpo escabeche of een white negroni met Martini Ambrato, Suze & grapefruit gepaired met een lentui-oester: dankzij de frisse gember, lente-ui en de zacht-ziltige smaak van de oester komt het geheel mooi samen.

Manzanilla olives
Oesters bij Ayla

Volgende edities van Aperitivo Time: 


𝙑𝙧𝙞𝙟𝙙𝙖𝙜 24 𝙟𝙖𝙣𝙪𝙖𝙧𝙞: 𝙄𝙁𝙁𝙍 𝙒𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙗𝙖𝙧
Speciaal voor het Internationaal Film Festival, schenkt Ayla tijdens de Aperitivo Friday movie inspired cocktails. Denk aan de Vesper Martini van James Bond, Sweet Vermouth on the rocks van Groundhog day of de Manhattan van Some like it Hot.

𝙑𝙧𝙞𝙟𝙙𝙖𝙜 31 𝙟𝙖𝙣𝙪𝙖𝙧𝙞: 𝙄𝙁𝙁𝙍 𝙒𝙖𝙞𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙖𝙧𝙚𝙖
Ook bourbon is een movie-classic.
Denk maar aan de pint (!) bourbon die Jack Nicholson drinkt in Easy Rider; of (wederom) Jack Nicholson in The Shining die aan de bar zich tegoed doet aan een bourbon door de bartender die mogelijk niet bestaat.. Of de vele scenes met Bill Murray in Lost in Translation of, de all time classic, The Godfather (waar zelfs een cocktail naar vernoemd is).

Samen met Maker's Mark zorgen we dat het wachten op de volgende screening verzacht wordt. De bourbon houdt je warm op hèt IFFR terras tegenover De Doelen en Pathe Schouwburgplein. Bartender Allan verzorgt een aantal limited edition movie cocktail specials op basis van deze zonovergoten drank.

STORIES

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
INFO@AYLA.NL
010 254 0005
Zondag t/m donderdag 11:00 - 01:00
Vrijdag & zaterdag 11:00 - 02:00