KersTLUNCH bij ayla

Deze kerst kan je bij Ayla genieten van shared food, maar dan net iets anders dan je van ons gewend bent. Geniet van een tafel vol vrienden, familie en gerechten uit alle hoeken van de wereld. Kleuren, geuren en smaken smelten samen waar jij van kan gaan proeven met de mensen die je het liefst ziet. Reserveer nu, en  #startblendingchristmas

Ayla serveert dit jaar een vier-, vijf- en zesgangenmenu waarin Ayla’s Christmas duck de hoofdrol speelt.

Bij elk menu hebben we een bijpassend wijnarrangement samengesteld.

Ayla’s kerstmenu’s zijn vanaf twee personen te reserveren.

Viergangenmenu: 55,- (V: 45,-) | wijnarrangement 25,-
Vijfgangenmenu: 65,- (V: 55,-) | wijnarrangement 30,-
Zesgangenmenu: 75,- (V: 65,-) | wijnarrangement 35,-

Kindermenu (tot 12 jaar): 17,50 euro

Reserveren voor groepen

24, 25 en 26 december

We zijn geopend op 24, 25 en 26 december.
Ayla bevindt zich in Rotterdam Centrum aan het Kruisplein 153.

- Reserveer nu –

Ayla's kerstmenu

Amuse
Suggestie: start je kestlunch feestelijk met een Fragola frizzante (strawberry, Italian bitter, Rosé Vermouth cava) of een glaasje Cava dom Portier.

Aperitivo’s
Padrón pepers met Maldon zeezout
Gefrituurde baby octopus met alioli en za'atar
V: gefrituurde bloemkool met Sumac yoghurt dip
Manchego, zes maanden gerijpt
Groene Manzanilla olijven

Beronia Rueda Verdejo Spain

Ayla's oyster tasting/ V: Ayla's Christmas Polpettes
vijf- en zesgangenmenu
Wilde oesters met toppings van chili - passievruchten, citrus en kaneel
V: Paddo polpettes. Vegetarische bereiding van de klassieke Napolitaanse polpettes,

Cava Dom Portier, Penedes Spain

Ayla's Starters
Tonijn met rode biet, vanille, gember, gefermenteerde knoflook en Tahoon cress
Kabeljauwfilet met zoete aardappel puree, citrus panko, kefir en bieslook
Gegrilde biet met Taleggio, olijven, bieten chips, walnoot en emulsie van olijfolie
V: Saffraan couscous salade, feta, lente-ui en vijgen
V: Burrata met tomatensalade en basilicumolie
V: Gegrilde biet met Taleggio, olijven, bieten chips, walnoot en emulsie van olijfolie

Santa Alvara chardonnay Chili

Wild dish
Zesgangenmenu
Sukade van hert met Madeira uitjes, hazelnoot, vadouvin-schuim en witlof
V: Gegrilde prei met Cabralessaus met zoetzure ui en pijnboompitten

Antinori le Maestrelle, Toscane Italië

Ayla's Christmas Duck
Traditionele eendenborst op de huid gebakken met Mediterraanse specerijen
Burrata met tomatensalade en basilicumolie
Gegrilde aubergine met feta-munt crème
Patatas bravas met pittige tomatensaus en alioli
Gekonfijte eendenbout met gekarameliseerde witlof

V: Artisjok Parmesan
Gebakken artisjokkenharten met schuim van Parmezaanse kaas
Ingelegde bospeentjes met amandelcrunch en citrus
Koude zuurkoolsalade met roze peper
Patatas bravas met pittige tomatensaus en alioli

Masi Campofiorin Vino Ripasso, Veneto Italië

Dessert
Christmas crema Catalana met perzik-gel en citrusvruchten
Koriaanse Mantou met Mediterraanse dips

Pedro Ximénez Nectar, Jerez Spain
Suggestie: Onze medewerkers kunnen je de perfecte cocktail adviseren die bij het dessert past.

Het kerstmenu wordt geserveerd met Arabisch brood

Ayla's Kleine Kerstmenu
Ook voor de kinderen hebben we een speciaal kerstmenu.
Eerste ronde:
Italiaanse ham met zoete meloen
Tomatenroomsoep

Tweede ronde, keuze uit vis of vlees:
Heek, deze zachtgebakken witvis is zeer populair in Spanje en wordt daar Merluza genoemd.
Gefrituurd en geserveerd met knoflooksaus
of:
Kipspiesjes, met sausjes. Gegaard op de barbecue

Met gefrituurde aardappeltjes en een frisse salade.

Dessert
Freakshake met roomijs, wafel, snoepjes en chocolade.

24, 25 en 26 december

We zijn geopend op 24, 25 en 26 december.
Ayla bevindt zich in Rotterdam Centrum aan het Kruisplein 153.

- Reserveer nu –

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
INFO@AYLA.NL
010 254 0005
Zondag t/m donderdag 11:00 - 01:00
Vrijdag & zaterdag 11:00 - 02:00