reserveer 6-gangen menu
reserveer 5-gangen menu
reserveer 4-gangen menu
formulier voor groepen

Kerstdiner bij ayla

Geniet van een tafel vol met vrienden, familie en mediterraanse gerechten. Bij Ayla wordt u compleet ontzorgd; u geniet van de geuren, kleuren en smaken van de Mediterrannee terwijl u verhalen deelt met familie en vrienden.

Ayla serveert dit jaar een vier-, vijf- en zesgangenmenu waarin Ayla’s Christmas duck de hoofdrol speelt.*

Vanzelfsprekend is er per menu een wijnarrangement beschikbaar.

Ayla's kerstmenu's zijn vanaf twee personen te reserveren. Voor groepen vragen wij u het formulier in te vullen.


* Bij Ayla houden we graag rekening met dieetrestricties en voor ieder menu bestaat een vegetarische optie.

Reserveren voor groepen

De eerste twee rondes in de menu’s bestaan uit een selectie van Ayla’s favoriete tapasgerechten waaronder pulpo escabech, krokante kalfswang, lamsrack en burrata.

Gevolgd door niet een, maar twee gerechten met hét klassieke kerstgevogelte: een krokant gebakken eendenborst en een gekonfijte eendenbout met kruidkoek en witlof. Deze worden in een ronde geserveerd met een moderne versie van Hete Bliksem met pancetta en zuurkool met roze peper; een Hollandse klassieker met een Mediterraanse twist.

In het vijf- en zesgangenmenu serveert Ayla eveneens een ronde met hertensucade met peen, citrus en amandel, Iberico pork met bourbonsaus; en geroosterde biet met gerookte feta. Hier voeren hartige, aardse wildtonen de hoofdrol, afgewisseld met zoete ondertonen; perfect voor de kerstsfeer.

Natuurlijk sluiten we het kerstdiner af met de Ayla’s populaire Sticky Toffee pudding; met een kerst-twist. Voor de liefhebber serveren we graag een kaasplankje met kazen uit de Mediterannee.

1 december – 5 januari 2020

We zijn geopend op kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstdag.
Ayla bevindt zich in Rotterdam Centrum aan het Kruisplein 153.

- Reserveer nu uw tafel –

Ayla's kerstmenu

Amuse
Maylita oester & papadums
vier- & vijfgangenmenu

Buerre noissette oester, Maylita oester & papadums
zesgangenmenu

Vega amuse & papadums 

Spumante Cocchi (vier- en vijfgangenmenu), of
Cava de Nit Rosé (zesgangenmenu)


Ayla’s aperitivo’s
Padron peppers

Manchego

Pulpo Escabech / Verduras de Primavera met kokosdip

Crispy veal / Crispy Haloumi

Gordal olijven 

Albariño Escolha Muros Antigos DOC

Platos pequenos
Burrata met tomatensalade

Rosbief met appelkappertjes / Paddenstoelen polpettas

Lamsrack met bloedsinaasappel en vadouvan / Peen met citrus en amandel

Arabisch brood met baba ganoush 

Petit Verdot Savalan

Wildronde
vijf- en zesgangenmenu
Hertensucade met peen, citrus en amandel

Ibericopork met bourbonsaus en gekarameliseerde ui

Geroosterde bietencarpaccio met gerookte feta

Geroosterde bietencarpaccio met gerookte feta

Uien en versjus 


Cannonau DOC Olianas, 2017 

The Christmas Duck
Krokant gebakken eendenborst

Gekonfijte eendenbout met kruidkoek en witlof

Hete Bliksem met pancetta en zuurkool met roze peper 

Artisjok met Parmezaanse kaas

Bulgursalade

Patatas bravas met aioli en tomatensaus

Zuurkool met roze peper 


Casa Lluch selection barrique, 2017 

Kaasplank
zesgangenmenu

Een selectie van kazen uit het Middelandse zeegebied.

Barolo Chinato Cocchi


Dessert
Sticky toffee pudding The Holiday Edit 

Salted caramel cognac espresso martini 


Reserveren voor groepen

Dank voor het invullen van het formulier. Er neemt binnen twee werkdagen iemand van het Ayla team contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Alle velden juist ingevuld?

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
HELLO@AYLA.NL
+31 (0)10 254 0005
7 DAGEN PER WEEK OPEN