Introductie

Bij Ayla bevind je je op een Spaanse markt, Griekse taverne, Italiaanse trattoria en Arabische bazaar. 
 
Geïnspireerd door alle geuren en kleuren van het Middellandse-Zeegebied serveert Ayla seizoens afhankelijke gerechten die u kunt delen met uw gezelschap. Het bartender-team, onder leiding van Allan Brown die benoemd is tot Rotterdams Beste Bartender van 2020, maakt de lekkerste cocktails klaar voor uw groep. 
 
Ayla bevindt zich op steenworp afstand van het Centraal Station, De Doelen en Theater Rotterdam, naast de multi-culturele Kruiskade en aan het begin van de Internationale Beeldenroute naar het Museumpark. De entree van de Kruisplein parkeergarage is 50 meter bij de deur van Ayla vandaan en biedt altijd voldoende parkeergelegenheid.
 
De locatie heeft een flexibele opstelling met diverse ruimten. Ayla biedt hierdoor altijd een perfecte oplossing voor evenementen van 10 tot 200 personen. In de zomer kunt u ook gebruik maken van de terrassen. We bieden dan leuke extra’s aan zoals een cocktailbar buiten, een BBQ, paella, een DJ of een live band.
 
De veiligheid van uw gasten staat voor ons bovenaan.
Binnen Ayla ervaren uw gasten dat de maatregelen rond COVID-19 altijd worden gerespecteerd zonder dat dit te koste gaat van de sfeer. Wij vragen u als organisator wel uw gasten op de hoogte te brengen van de afspraken. Dit stemmen wij in het voortraject graag met u af.
 
Om uw evenement perfect te laten slagen investeren wij veel tijd in het voortraject. Het doel, budgetten, draaiboek en dieetrestricties stemmen wij graag helder met u af. We begrijpen dat elk evenement maatwerk is, dus schroom niet contact met ons op te nemen om te bespreken hoe we uw evenement een succes kunnen maken!

Mail Ayla

ETEN
Lunch menu | € 27,50 p.p.
Twee rondes om te delen

Luxe lunch menu | € 35,00 p.p.
Drie rondes om te delen

Shared menu 1 | € 42,50 p.p.
Drie rondes met drie gerechten om te delen.

Shared menu 2 | € 49,50 p.p.
Drie rondes met vier gerechten om te delen.

Chef's menu | € 59,50 p.p.
Ga voor de ultieme Ayla experience met ons meest uitgebreide aanbod en luxe gerechtjes


BORREL
Open bar
Alle bestelde drankjes komen op een rekening. Het is mogelijk om hier een budget op te zetten. Drank arrangement kunnen wij op maat voor u samenstellen.

Bites bij de borrel
En wil je ook hapjes bij de borrel? Bij groepen nemen we graag de regie een beetje over, zodat iedereen variatie heeft én, niet onbelangrijk, er voor iedereen genoeg is! Kies een budget per persoon en wij zorgen ervoor dat alle tapas in shared vorm voorbij komt en gemakkelijk te nuttigen is. Onbezorgd genieten dus! 

Bites 1 | € 15,00 p.p.
o.a. gordal olijven, padron peppers, brood met smeersels etc.

Bites 2 | € 20,00 p.p.
bovenstaande uitgebreid met fried baby octopus, boquerones, charcuterie etc.

Bites 3 | € 25,00 p.p.
al het bovenstaande uitgebreid met onze meest luxe producten zoals oesters, rib-eye en tontijn

Tot snel bij Ayla!

Mail Ayla

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
INFO@AYLA.NL
010 254 0005
Zondag t/m donderdag 11:00 - 01:00
Vrijdag & zaterdag 11:00 - 02:00