Chef's menu [diner]
Snelle lunch
Tweegangen lunch
Doe een aanvraag
Entertainment
hapjes
Brochure

Groepen bij Ayla

Bij Ayla bevind je je op een Spaanse markt, een Griekse taverne, een Italiaanse trattoria en een Arabische bazaar.

Geïnspireerd door alle geuren en kleuren van de mediterrane keuken serveert Ayla seizoensafhankelijke tapas die met u deelt met uw gezelschap. Ayla heeft een sterk bartenders-team, dat zich toelegt op het maken van haar eigen infusies met gin, jenever en wodka die in samenwerking met Rutte worden gedestilleerd. Ayla bevindt zich midden in het hart van Rotterdam, een internationale wereldstad, die zich van zijn meest kosmopolitische kant zien: glimmende hoogbouw, rammelende trams, kleurrijk volkop straat. Binnen voelt het als thuis, met vrienden en familie.

Voor groepen hebben we alle mogelijkheden in onze brochure beschreven. Hieronder vindt u alvast wat informatie over onze groepsmenu’s en restaurant.

We begrijpen bij Ayla dat elk evenement maatwerk is, dus schroom niet contact met ons op te nemen om te bespreken hoe we uw evenement een succes kunnen maken.

Download de brochure hier

Bij Ayla geloven we in shared dining. Deze informele setting is uitermate geschikt om met groepen te dineren. Op deze manier worden gesprekken gestimuleerd en kan men met een hoog aantal gasten in gesprek komen.

Voor groepen van meer dan 30 personen raden we een walking dinner aan. Bij een walking dinner zijn u en uw gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats, maar hebben alle tijd hebben voor informele contacten. Een walking dinner is origineel, modern en vooral sociaal; het antwoord op het vaak stijvere sit down groepsdiner. Mensen worden niet onderbroken in hun gesprekken, het evenement blijft lekker lopen en men kiest zelf zijn of haar gesprekspartners. Het is niet voor niets dat walking dinners vaak worden toegepast als zakelijke netwerk moment.

Alle gerechtjes worden door ons team gepresenteerd en uitgeserveerd op kleine bordjes, waardoor deze uw gasten op de juiste temperatuur en porties bereiken. Natuurlijk kunnen we rekening houden met budgetten, tijdslimieten en dieetrestricties.

Direct reserveren

ayla's CHEF's MENU

Wanneer u graag met een groep op informele wijze wil dineren bent u bij Ayla aan het juiste adres,

Verwen uw gasten met een gebalanceerde aaneenschakeling van typische Ayla gerechtjes welke worden geserveerd in meerdere rondes. Verspreid over een periode van ongeveer 2-3 uur worden er 14 gerechtjes uitgeserveerd die bedoeld zijn om te delen, zodat uw gasten genoeg tijd hebben om bij te praten met een drankje.

De eerste ronde bestaat uit een selectie van het aperitiefmenu, zoals onze milde Padron peppers, Manchego en charcuterie. Hierop volgen twee rondes met gerechtjes met uitgesprokenere smaken, zoals onze Iberico pork met bourbon en ui, gegrilde kippendijen met gember en lente-uidressing, Black Venus Risotto met inktvis en citrus, en geroosterde biet met gerookte feta. Het diner wordt afgerond met een Apple Crumble met korianderzaadcrumble en crème parisienne.

Chef's menu: 37,5
Bijpassend wijnarrangement: 24,5

Ayla's Chef's menu voor groepen kan als sit down dinner en als walking dinner worden geserveerd.
Het menu is seizoensafhankelijk en met dieetrestricties (bv vegetariërs, allergieën, zwangerschappen) kan rekening gehouden worden.

Wilt u even overleggen over uw reservering? Stuur dan een mailtje aan hello@ayla.nl en we helpen u graag verder!

Direct reserveren

lunchEN BIJ AYLA

Bij Ayla kunt u vanaf 8 personen terecht voor onze groepslunches. Vind alle mogelijkheden in de brochure of neem direct contact met ons op.

Snelle lunch

Een lunch voor de snelle trek: een selectie aan sandwiches, pancakes of tapas die binnen 30 – 45 minuten genuttigd kan worden. Ideaal voor een zakenlunch en geschikt voor zowel de liefhebber van zoet en hartig.

Sandwiches
Ayla’s zuurdesemsandwiches zijn rijkelijk belegd met gegrilde kip, avocado met gepocheerd ei en zalm met avocado.
Inclusief koffie, thee, Ayla’s home made lemonade, bruis en plat water €15.00

Pancakes
Ayla’s pancakes worden vers gebakken en afgemaakt met salted caramel topping, dadels en pistache, of met seizoensfruit, granola, yoghurt en honing.
Inclusief koffie, thee, Ayla’s home made lemonade, bruis en plat water
€15.00

Tapas
Een mix van Ayla’s aperitieven- en tapasmenu, geserveerd in één ronde, bestaande uit bloemkooltempura, padron peppers, charcuterie, zalm met za’atar, pistache en rode kool, burrata met tomatensalade en gegrilde kippendijen.
Inclusief koffie, thee, Ayla’s home made lemonade, bruis en plat water
€20.00

Direct reserveren

Ayla’s tweegangen walking lunch Chef’s menu

Twee rondes met een luxe selectie met tapas van ons tapasmenu. Een brede greep uit het aanbod aan mediterrane geuren en kleuren dat Ayla te bieden heeft zal worden uitgeserveerd.
Ideaal wanneer u iets meer tijd wil nemen voor goede gesprekken en lekker eten.

Deze selectie bestaat uit uit een eerste ronde met Manzanilla olijven, charcuterie, Manchego, papadums, Padron peppers en bloemkooltemura. Gevolgd door een tweede ronde met Arabisch brood met dip, burrata met tomatensalade, gepekelde zalm, bulgur salade, artisjok met parmazaan en Iberico pork.

‍€22.50 exclusief dranken €30.00 inclusief koffie, thee, Ayla’s home made lemonade, bruis en plat water.

Het menu is seizoensafhankelijk en er kan met uw wensen of dieetrestricties rekening gehouden worden.

Bij Ayla kunnen we walking lunches organiseren voor groepen van 12 – 120 personen. Tot 35 personen kan de walking lunch ook als sit down lunch (zittend) georganiseerd worden.

Direct reserveren

hapjes

Luxe bites
Deze hapjes bestaan uit een twee rondes met verschillende opties van ons tapas- en aperitievenmenu. Perfect voor een informele borrel op het terras of na het werk.

De eerste ronde bestaat uit charcuterie, Manzanilla olijven en Padron peppers en wordt gevolgd door een tweede ronde met Manchego, rosbief en oude kaaskroketjes.

€ 15.00 per persoon

Kleine borrelplank (v)
Trek in een kleine snack of veel vegetariers in uw midden?
Kies dan voor de kleine borrelplank met Manzanilla olijven, Padron peppers, Manchego kaas en oude kaaskroketjes.

€ 9.50 per persoon

Vind alle mogelijkheden in de brochure of neem direct contact met ons op.

Direct reserveren

Ruimtes

Private bar en terras
Aan de westzijde van Ayla bevindt zich het zonovergoten terras van Ayla.
Deze ruimte beschikt over een private bar, welke uitermate geschikt is voor presentaties, vergadering, private borrels en -diners, of cocktailworkshops. Hoge en/of lage tafels kunnen hier in vergader- of dineropstelling geplaatst worden.

Ayla beschikt over een scherm, microfoon en speaker voor uw presentaties.

Voor een zittend event kunnen 40 personen in de private bar geplaceerd worden, bij walking dinners en borrels is hier ruimte tot 50 personen. Het terras biedt plaats aan 70 personen voor een borrel; en een geplaceerd diner voor 60 personen.

Midden
Een langere hoge tafel en enkele lage tafels zorgen voor een dynamische opstelling die uitnodigt om met alle gasten te praten. Ook ideaal voor vergaderlunches of zakendiners aangezien deze middenruimte afgezonderd is van het gedruis van de voorzijde van Ayla.

Deze middensectie is perfect voor kleinere groepen van 12 – 28 personen die een semi-prive setting zoeken. In combinatie met de private bar kunnen hier events tot 80 personen plaatsvinden.

Voor
Grenzend aan het levendige Kruisplein bevindt Ayla zich, bij binnenkomst valt direct de speelse indeling en de uitgebreide bar op. Perfect voor brunch, lunch of diner, als je even solo wil focussen of genieten van onze tapas, of aan de hoge tafels met 8 man wil genieten van de gerechtjes.

Direct reserveren

Entertainment en aankleding
Indien u een avondvullend programma met feest of een dagprogramma wenst om uw event een succes te maken, dan ondersteunen we hier graag in.

Muziek
Bij exclusieve evenementen heeft u de mogelijkheid om uw eigen muziek te kiezen. Ayla heeft een uitgebreid netwerk aan bands, dj’s, zangers, spoken word en meer. Deze muziek kan zowel als achtergrond gedraaid worden of om op te dansen. Als u aangeeft welke stijl u graag hoort tijdens uw event, vindt Ayla de beste match.

Indien u uw eigen dj of act voor ogen heeft is het mogelijk dat deze gebruik maken van onze technische voorzieningen. Prijzen op aanvraag.
 
Vind alle mogelijkheden in de brochure of neem direct contact met ons op.

Drankentertainment
Een cocktailworkshop, een gin tasting, een cocktail geinspireerd op uw logo of te lanceren product of u heeft zelf iets in gedachten? Er is veel mogelijk bij Ayla. Vraag naar de mogelijkheden. Prijzen voor custom dranken en entertainment op aanvraag.

Naast muziek en drankentertainment zijn er vele manieren om uw evenement een groot succes te maken. Wij kunnen een gastheer- of vrouw uw gasten een speciaal ontvangst laten bieden, een photobooth of een fotograaf kan uw event voor altijd vastleggen en u kunt uw eigen zangtalent inzetten bij karaoke.

Technische ondersteuning
Zoals wij passie hebben voor eten, drank, muziek en kunst; heeft onze vaste partner MSE passie voor alles met licht, geluid en beeld.

Indien u uw event wil aankleden met sfeerlicht, een presentatie wil vertonen, een speech wil houden of een band wil laten optreden: MSE zorgt ervoor dat dit een succes wordt door maat producties van hoog niveau, volledige drive-in shows en technische support te verzorgen voor uw event. Voor een kleine bijeenkomst kan ons personeel u ondersteunen met een microfoon, projector, flipbord en dergelijken.

Direct reserveren

Over ayla

Ons restaurant is ontworpen door interieurontwerper Mehdi Le Mair (o.a. The Suicide Club, FG en Panache Amsterdam). Met bijzondere elementen als de genderneutrale toiletten met 100 jaar oude deuren, wasbakken van geglazuurde potten en koperen leidingwerk ontworpen door Studio Olivier, handgemaakte elementen van de hand van kunstenaar Joost Goudriaan en graffiti op de muren van kunstenaar Niels Bakkerus; is het restaurant uniek in zijn soort.

Ayla bevindt zich op steenworp afstand van het Centraal station, De Doelen en Theater Rotterdam, naast de multi-culturele Kruiskade en aan het begin van de Internationale Beeldenroute naar het Museumpark.

Het restaurant heeft een flexibele opstelling en bij een exclusief evenement kunt u kiezen voor de door u gewenste opstelling. Het restaurant biedt ruimte aan 124 couverts, het staande walking dinner voor 150 personen en er kan door 150 personen binnen gedanst worden. In de zomer ligt onze capaciteit hoger aangezien het terras ingezet kan worden.  

Ayla beschikt niet over een nachtvergunning, maar kan bij een exclusieve verhuring wel een verlaatje en een geluidje aanvragen indien u muziek wenst bij uw event. Dit houdt in dat uw event tot maximaal 01:00 kan duren.

Vind alle mogelijkheden in de brochure of neem direct contact met ons op.

Direct reserveren

Reserveren

Dank voor het invullen van het formulier. Er neemt binnen twee werkdagen iemand van het Ayla team contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Alle velden juist ingevuld?

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
HELLO@AYLA.NL
+31 (0)10 254 0005
7 DAGEN PER WEEK OPEN
11.00 TOT 24.00