Introductie

Bij Ayla bevind je je op een Spaanse markt, een Griekse taverne, een Italiaanse trattoria en een Arabische bazaar. 
Geïnspireerd door alle geuren en kleuren van de Mediterrane keuken serveert Ayla seizoen afhankelijke gerechten die met u deelt met uw gezelschap. Ayla heeft een sterk bartenders-team, dat zich toelegt op het maken van haar eigen infusies met gin, jenever en wodka die in samenwerking met Rutte worden gedestilleerd. De samenwerking tussen het keuken- en bar team is erg goed, waardoor er uitdagende cocktails en spannende combinaties ontstaan.

Ayla’s keukenteam krijgt volledig de vrije hand bij het bedenken van gerechten voor onze menu kaart. Door ons wekelijks wisselende aanbod krijgen alle koks de ruimte om creatief te denken en continu nieuwe combinaties uit te proberen. Ons Chef’s Menu is een mooi voorbeeld van zo’n creatieve samenstelling.

Ayla bevindt zich midden in het hart van Rotterdam, een internationale wereldstad, die zich van zijn meest kosmopolitische kant zien: glimmende hoogbouw, rammelende trams, kleurrijk volk op straat. Binnen voelt het als thuis, met vrienden en familie.

Natuurlijk kunnen we rekening houden met budgetten, tijdslimieten en dieetrestricties.We begrijpen bij dat elk evenement maatwerk is, dus schroom niet contact met ons op te nemen om te bespreken hoe we uw evenement een succes kunnen maken.

Mail Ayla

Ons aanbod voor groepen:

ETEN
Borrel - €9,50 p.p.
Borrelhapjes om te delen. Het perfect arrangement voor de informele bedrijfsborrel.

Fastlane Menu - €25,- p.p.
Eén ronde aan gerechten om te delen. Een tafel vol tapas voor het hele gezelschap.

Dinner - €37,50 p.p.
Drie rondes aan gerechten om te delen. Perfect voor groepen die willen komen dineren, zonder een hele avond aan tafel te zitten. Ons dinner arrangement kan in formele en informele setting genuttigd worden. Het is eventueel mogelijk om hier bijpassende wijnen bij te krijgen.

Chef's Menu/Table - €44,50 p.p.
Vier rondes aan gerechten om te delen. Formele setting met een sit-down dinner tafel. Perfect voor groepen die komen voor de volledige Ayla ervaring. Het is eventueel ook mogelijk, voor groepen tot 12 personen, om per ronde een bijpassend drankje te krijgen.

DRANKEN
Unlimited Beer/Wine/Soda for two hours - €27,50 p.p.
We hebben een mooie selectie aan wijnen en bieren van de tap.

Unlimited Drinks for two hours, including 3 Cocktail options - €32,50 p.p.

Per extra hour, both arrangements - €10,- p.p.

Open bar
Alle bestelde drankjes komen op een rekening. Het is mogelijk om hier een budget op te zetten.

Welcome drink:
€7,50 voor een glas Spumante
€9,50 voor een glas Cava of een cocktail
€11,50 voor een glas Champagne

Tot snel bij Ayla!

Mail Ayla

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
HELLO@AYLA.NL
+31 (0)10 254 0005
7 DAGEN PER WEEK OPEN
11.00 TOT 24.00