Introductie

Bij Ayla bevind je je op een Spaanse markt, Griekse taverne, Italiaanse trattoria en Arabische bazaar. 
 
Geïnspireerd door alle geuren en kleuren van het Middellandse-Zeegebied serveert Ayla seizoens afhankelijke gerechten die u kunt delen met uw gezelschap. Het bartender-team, onder leiding van Allan Brown die benoemd is tot Rotterdams Beste Bartender van 2020, maakt de lekkerste cocktails klaar voor uw groep. 
 
Ayla bevindt zich op steenworp afstand van het Centraal Station, De Doelen en Theater Rotterdam, naast de multi-culturele Kruiskade en aan het begin van de Internationale Beeldenroute naar het Museumpark. De entree van de Kruisplein parkeergarage is 50 meter bij de deur van Ayla vandaan en biedt altijd voldoende parkeergelegenheid.
 
De locatie heeft een flexibele opstelling met diverse ruimten. Ayla biedt hierdoor altijd een perfecte oplossing voor evenementen van 10 tot 200 personen. In de zomer kunt u ook gebruik maken van de terrassen. We bieden dan leuke extra’s aan zoals een cocktailbar buiten, een BBQ, paella, een DJ of een live band.
 
De veiligheid van uw gasten staat voor ons bovenaan.
Binnen Ayla ervaren uw gasten dat de maatregelen rond COVID-19 altijd worden gerespecteerd zonder dat dit te koste gaat van de sfeer. Wij vragen u als organisator wel uw gasten op de hoogte te brengen van de afspraken. Dit stemmen wij in het voortraject graag met u af.
 
Om uw evenement perfect te laten slagen investeren wij veel tijd in het voortraject. Het doel, budgetten, draaiboek en dieetrestricties stemmen wij graag helder met u af. We begrijpen dat elk evenement maatwerk is, dus schroom niet contact met ons op te nemen om te bespreken hoe we uw evenement een succes kunnen maken!

Mail Ayla

Aanbod voor groepen (alle prijzen zijn exclusief 21% BTW):

ETEN
Borrel | €8,- p.p.
Borrelhapjes om te delen. Het perfect arrangement voor de informele bedrijfsborrel.

Fastlane Menu | €21,- p.p.
Eén ronde aan gerechten om te delen. Een tafel vol Mediterrane gerechten voor het hele gezelschap.

Dinner | €31,- p.p.
Drie rondes aan gerechten om te delen. Perfect voor groepen die willen komen dineren, zonder een hele avond aan tafel te zitten. Ons diner arrangement kan in formele en informele setting genuttigd worden. Het is eventueel mogelijk om hier bijpassende wijnen bij te krijgen.

Chef's Menu | €37,50 p.p.
Vier rondes aan gerechten om te delen. Formele setting met een 'sit-down dinner' tafel. Perfect voor groepen die komen voor de volledige Ayla ervaring. Het is eventueel ook mogelijk, voor groepen tot 12 personen, om per ronde een bijpassend drankje te krijgen.

DRANKEN
Onbeperkt bier, wijn en fris voor 2 uur | €23,50 p.p.
We hebben een mooie selectie aan wijnen en bieren van de tap.

Onbeperkt bier, wijn en fris voor 2 uur, inclusief 3 cocktail opties | €28,- p.p.

Per extra uur, beide drankarrangementen | €8,50 p.p.

Open bar
Alle bestelde drankjes komen op een rekening. Het is mogelijk om hier een budget op te zetten.

Welkomstdrankje
€6,50 voor een glas Spumante
€8,- voor een glas Cava of een cocktail
€9,50 voor een glas Champagne

Download PDF met informatie over groepsreserveringen

Tot snel bij Ayla!

Mail Ayla

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
HELLO@AYLA.NL
+31 (0)10 254 0005
5 DAGEN PER WEEK OPEN
WO - ZO 12.00 TOT 20.00