Aperitivo Friday: elke vrijdag een Ayla special

elke vrijdag een verrassende aperitivo met Martini

Bij Ayla start in januari elke vrijdag het weekend met een limited edition Aperitivo.


Vier maal presenteren we specials met vermouth (en eenmaal met een bourbon). Laat u verrassen door de diversiteit aan smaak en kleur die deze vermouth uit Turijn eigen is. De hele maand komt deze bijzondere drank in verschillende vormen langs. Denk hierbij aan een flight, een cocktail of een bijzonder vermouth die u misschien nog niet kende.

Leer deze Italiaanse zonovergoten drank wekelijks beter kennen; precies wat iedereen nodig heeft in deze winterperiode en de beste start van 2020.

Aperitivo Friday

Elke vrijdag in januari van 17:00 - 19:00

Vrijdag 3 januari
Welcome Back Punch
Ayla schenkt bij de eerste editie van Aperitivo Friday 2020 de Martini punch on the house om samen 2020 in te luiden.

Vrijdag 10 januari
Martini Winterterras
De beste tip om te genieten van de winter? Trakteer jezelf op een knus winterwonderland in Ayla’s oase; oftewel: het achterterras.

Ayla opent speciaal het achterterras waar u knus onder heaters Martini-glühwein, Ayla’s limited winterspecial, kunt proeven. Voor de kinderen of voor wie nog moet rijden is er warme chocolademelk met een Ayla twist.


Vrijdag 17 januari
Martini pair and bite

Een proeverij van Martini op z’n best: in combinatie met een bite. Een drie-eenheid waarbij je de veelzijdigheid van Martini kan proeven. Of je al bekend bent met vermouth of nog niet, deze Martini flight met een pairing van de hand van Chef Freek Dekker is de beste intro tot deze drank; of een fijne verdieping.


Vrijdag 24 januari

IFFR Winterbar

Ayla loves movies en movies love Martini. De Vesper Martini van James Bond, Sweet Vermouth on the rocks van Groundhog day en de Manhattan van Some like it Hot zijn enkele classics. Ayla serveert tijdens het IFFR de movie-cocktail specials en tijdens Aperitivo Time op 24 januari serveren we de The Holy Martini; geinspireerd op de film The Two Popes. Cin cin!

Goed om te weten: Ayla bevindt zich in het hart van het IFFR en ontvangt je graag voor een snelle lunch of diner, zodat je op tijd bent voor je volgende IFFR voorstelling.
Het IFFR menu bestaat uit een ronde tapas om te delen waar je binnen 45 minuten van kan genieten; en gedurende het hele IFFR schenkt Ayla speciale cocktails die door films zijn geinspireerd.
Lees hier meer.

Vrijdag 31 januari

IFFR Waiting area

Ook bourbon is een movie-classic. Denk maar aan de pint (!) bourbon die Jack Nicholson drinkt in Easy Rider; of (wederom) Jack Nicholson in The Shining die aan de bar zich tegoed doet aan een bourbon door de bartender die mogelijk niet bestaat.. Of de vele scenes met Bill Murray in Lost in Translation of, de all time classic, The Godfather (waar zelfs een cocktail naar vernoemd is).

Samen met Maker's Mark zorgen we dat het wachten op de volgende screening verzacht wordt. De bourbon houdt je warm op hèt IFFR terras tegenover De Doelen en Pathe Schouwburgplein. Bartender Allan verzorgt een aantal limited edition movie cocktail specials op basis van deze zonovergoten drank.

instagram

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
HELLO@AYLA.NL
OPEN 365 DAYS A YEAR
11.00 - 24.00
+31 (0)10 254 0005