Ayla's Christmas Market

We openen Ayla's Christmas Market!

Compleet met kerstbomen, vintage kerstballen, warme dranken, lekker eten en vele andere Ayla lekkernijen voor thuis.

Kerstmis is het hoogtepunt van ons jaar. Dit is waar we in de horeca voor leven: de zorg voor onze gasten, het beste eten en drinken serveren in de meest knusse sfeer. Dit jaar moeten we ons aanpassen om te zorgen dat jij net zoveel van december kunt genieten als elk ander jaar. Misschien nog wel meer dan anders ;-)

Onze kerstmarkt opent vrijdag 20 november en vanaf die dag zijn we geopend van woensdag tot zondag van 12:00 tot 20:00. Allemaal buiten, voor de deur van Ayla op het Kruisplein 153.

Het heeft ons weinig moeite gekost ons om te scholen van kelners naar kerstboomverkopers. Blijkbaar past dit prima binnen ons profiel. We hebben de mooiste kerstbomen geselecteerd, vrij van chemicaliën, van kleine bomen tot grote. Terwijl je geniet van een warme chocolademelk, gluhwein of cocktail kies je de perfecte boom voor bij jou thuis. Of bestel je boom via onze website en laat hem bezorgen door een van onze lieftallige kelners, ik bedoel kerstboomverkopers!

Zelfs in moeilijke tijden kun je een heerlijke kerstmis vieren en wij zijn meer dan blij je daarbij te helpen. Je hoeft geen chef te zijn of uren in de keuken te spenderen om een magisch diner op tafel te zetten. Met de gerechten uit de shared dining boxen zet je gegarandeerd een feestelijke maaltijd op tafel. Van een simpele bouillabaisse tot onze beroemde Kerstmis eend, of kies voor een volledig menu van de shared dining boxen. En niet te vergeten de bijpassende wijnen of een heerlijke cocktail van onze bartender Allan. Wij doen alle voorbereidingen, het enige wat jij hoeft te doen is de puntjes op de i zetten.

Let's make this years Christmas one to remember!

instagram

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
HELLO@AYLA.NL
OPEN 365 DAYS A YEAR
11.00 - 24.00
+31 (0)10 254 0005