Ayla’s Oase Jazzy vibes invites: Marie Louise Taal

Om Ayla's oase goed af te sluiten hebben we i.s.m. North Sea Round Town een mooi programma samengesteld. De Jazzy Vibes zijn in handen van Rotterdams fijnste DJ’s: Doo-Bop en D.J. Klapsalon. Ze zorgen voor de beste plaatjes! Ook zal Marie Louise Taal u voorzien van heerlijke cocktails tijdens de laatste editie van Ayla’s Oase in de voortreffelijke stadstuin midden in het centrum van Rotterdam.

  

Hooghoudt Infused* #3 

Wat begon als een spannend experiment is doorzijn grote succes nu al toe aan zijn derde editie: de Hooghoudt infused serie. Top jenevers ontwikkeld in co-creatie met de beste bartenders van Nederland. Eenmalig geproduceerd in small batches van slechts 300 liter. Niet te missen voor de echte jenever liefhebber!

*Exclusief verkrijgbaar in geselecteerde cocktailbars.


Probeer ook Ayla's Infusions

De Ayla's infusies worden naar keuze 'neat' geserveerd, of met Thomas Henry tonic. Gin keuze uit: Concord druif, grapefruit, rozenblad, rozemarijn, venkel, basilicum en Spaanse peper. Ook heeft Ayla infusies met wodka of jenever. Vraag ons team naar alle speciale infusies, laat je verassen!

Voorbeeld van Ayla's infusies

 

Exclusief Hooghoudt Infused #3 menu

Heeft een basis van 21% moutwijn (de jenever is ontwikkeld op de 21ste verdieping van het QO Hotel in Amsterdam.In de Juniper & Kin bar).  De jeneverbes brengt een kruidig en verfrissende smaak met een lichte bitter. Verdere ingrediënten zijn verse kruiden als aarbeiblad, duizendblad en koriander. Lees hier meer over Hooghoudt Infused #3

Smaaksignatuur: Luxe, extravagantie en classic champagne.

Exclusief cocktailmenu for Ayla's Oase

Oesterbar 

Speciaal om Ayla's Oase compleet te maken zullen er oesters geserveerd maken met een signature Ayla twist voor maar €1,50 per stuk. De oesters zijn geselecteerd door onze Zeeuwse chef Freek Dekker.

 

Na een zomerstop van 15 juli tot 4 augustus komt Ayla weer terug met al het moois van de mediterrane keuken. Bekijk de mogelijkheden voor een evenement op maat, klik hier voor meer informatie.

instagram

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
HELLO@AYLA.NL
OPEN 365 DAYS A YEAR
11.00 - 24.00
+31 (0)10 254 0005