Ayla's oase: mediterrane mini festivalletjes op het leukste terras van Rotterdam

Ayla's oase met al het fijne van de mediterranee

Bij Ayla houden we van al het goede dat de Mediterranee te bieden heeft aan eten, drinken - en muziek.

Dit vieren we deze lente en zomer met een aantal events: mini festivalletjes waarbij het terras omgevormd wordt tot oase met mediterrane klanken in de breedste zin.

Ayla zorgt voor culinaire verdieping met guest bartenders voor de heerlijkste cocktails en mediterrane hapjes van Chef Freek Dekker.


19 april - Arabisch-mediterrane vibes i.s.m. Motel MozaiqueTijdens Motel Mozaique kan je bij Ayla terecht voor muziek van Michel Stooker & Antonius Jansen.

♫ Michel Stooker & Antonius Jansen
Dit muzikale duo combineert de klanken van de diverse Middelandse Zeegebied door een verscheidenheid aan instrumenten te bespelen, van de darbuka, tot de daf en de santoor. Laat je verrassen door de Marokkaanse en Egyptische invloeden en hun muzikale talent.

Ayla's Oasis is onderdeel van Motel Mozaique Festival: Our City is Your City. Check ook: https://motelmozaique.nl/en/ourcityisyourcity/

Ayla biedt tijdens Motel Mozaique het speciale MoMoMenu aan: het beste van Ayla in een ronde op je tafel voor 25 euro per persoon. Dit menu kan binnen 45 minuten genuttigd worden, zodat je je volgende concert niet hoeft te missen. Natuurlijk kan je ook blijven voor al het moois, leuks en lekkers bij Ayla! Boek het menu nu | lees meer over het menu.

24 mei - Funky-mediterrane vibes.


Het Hemelvaartsweekend voelt als vakantie in eigen land met al het heerlijks van uit de mediterannee, om op Ayla's zonovergoten terras van het goede leven te genieten; terwijl je geniet van de muziek van Doo-bop en Falling Woman.

Ayla lanceert eveneens haar nieuwe cocktailkaart met enkele spannende creaties, waaronder de Diablo 2.0 en de Underground Manhattan 🍸.

♫ Doo-bop
Bob is een 21 jaar oude vinyl junkie uit Rotterdam.
In clubs speelt hij vinyl uit de jaren 70 & 80 met rauwe funk, rare wave, disco not disco, dub, afro, cosmic, experimentele italo & fusion beats. Voor Ayla heeft hij een speciale selectie gemaakt uit zijn favoriete mediterrane nummers.

Verwacht Habibi Funk, La Nueva Banda De Santisteban, Pedro Gonzales en nog meer moois.
Meer informatie over Doo-bop

21 juni - Midzomer Flamenco vibes

De langste dag van het jaar wordt in Noord-Spanje gevierd als San Joan's avond. De perfecte gelegenheid om al onze Spaanse specialiteiten uit te lichten.

Een aantal van deze typisch Spaanse dranken en gerechten zullen uitgelicht worden en natuurlijk is er ook weer een muzikaal element.

Hierover volgt snel meer informatie, hou onze Facebook in de gaten voor de laatste updates!

12 juli -  The Closing - Jazzy mediteranean vibes i.s.m. North Sea Round Town

Aan al het goede komt een einde, zo ook aan Ayla's oase. Maar niet getreurd, na een zomerstop van 14 juli tot 4 augustus komt Ayla weer terug met al het moois van de mediterrane keuken!

Om Ayla's oase goed af te sluiten hebben we i.s.m. North Sea Round Town een mooi programma samengesteld.

♫ Dj Klapsalon B2B Doo-bop

Dj Klapsalon is part of collectives such as Anadolu Ekspres, Midlight and Fumisteries. He has a radio show at Operator radio named "Le Grand Hotel de l'Univers".

DJ Klapsalon

Hou onze Facebook in de gaten voor de laatste updates!

instagram

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
HELLO@AYLA.NL
OPEN 365 DAYS A YEAR
11.00 - 24.00
+31 (0)10 254 0005