Ayla's pancakes - ideaal voor de zoetekauw, kinderen, vegetariers èn bacon-liefhebbers!

Ayla's pancakes - voor ieder wat wils

Het lijkt steeds lastiger te worden om met z'n allen uit lunchen te gaan. Zo bestaan de meeste lunchgezelschappen uit minstens een vegetarier, een rasechte carnivoor, iemand die graag lekker gezond eet, een ander die het niet zoet en overdadig genoeg kan - en dan moeten de kinderen ook nog wat te eten hebben!

Bij Ayla is dit geen probleem. Chef Freek Dekker heeft hier bij de lancering van het nieuwe lunch menu rekening mee gehouden. Alleen al bij de pancakes valt er genoeg te kiezen: 

Ayla’s zoete pancakes worden vers gebakken en afgemaakt met salted caramel topping, dadels en pistache, of met seizoensfruit, granola, yoghurt en honing.
Hou je meer van hartig? Kies dan voor de pancakes met een gebakken ei; met toppings als bacon, hazelnoot en dukkah; of Manchego en basilicum.

Tekst gaat door onder de afbeeldingen

Ayla's pancakes met seizoensvruchten. Letterlijk fris en fruitig!

Ayla's pancakes met gebakken ei en bacon - voor de rasechte carnivoor

Ben je geen pancake fan? Ook dan valt er genoeg te kiezen: een chia bowl, yoghurt met seizoensvruchten, de nieuwe zuurdesemsandwiches of de Spaanse tortilla zijn eveneens om van te watertanden! En je raadt het al: ook deze zijn geschikt voor kinderen, vleeseters, zoetekauwen en de lekkerbekken onder ons.

Gouden tip: kies in plaats van een standaard kopje koffie eens voor een Arabische French Press met kardemom of een home made ginger lemonde.

Kan je niet kiezen: alle gerechten kunnen ook prima gedeeld worden!

Yoghurt met seizoensfruit, pancakes met ei en bacon; of toch manchego? Of waarom niet de chia bowl - of de zuurdesemsandwich met burrata?

De frittata wordt elke dag vers gemaakt.

instagram

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
HELLO@AYLA.NL
OPEN 365 DAYS A YEAR
11.00 - 24.00
+31 (0)10 254 0005