Ayla’s top paasbrunchgerechten – met ei!

De beste gerechten voor een paasbrunch

Pasen is het perfecte moment om met vrienden en familie samen te komen en te genieten van elkaar samenzijn bij een welverdiende brunch.

Bij Ayla heb je ruime keuze uit allerlei brunchgerechten, van zoet tot hartig en van super healthy tot guilty pleasure. Maar: geen paasbrunch zonder (paas)ei!

Bij Ayla kan je terecht voor het perfecte eitje en maak zo je paasbrunch af. Bij Ayla vind je ei in verschillende vormen: klassiek gebakken met ‘sunny side up’, maar dan wel op fluffy pancakes met Manchego en basilicum. Hou je van iets ‘aardsere’ smaken? Ga dan voor de zuurdesem sandwich met gepocheerde eieren met gerookte avocado met paddenstoelen en gekruide dukkah.

Kan je niet kiezen? Ga dan voor Ayla's brunch deal: Ayla's brunch-deal bestaat uit een open sandwich met zalm en avocado; of gepocheerd ei met avocado, yoghurt met homemade granola, een knapperig vers croissantje, warme drank naar keuze (van Giraffe koffie, Jing thee, of Ayla's homemade thee) en een verse jus d'orange. Kortom: alle ingrediënten voor een volwaardige brunch. En dat voor maar 13,50!

Ayla's brunch deal


Boek hier uw tafel paasbrunch.

Kies jouw favoriete paas-ei uit de top paasbrunchgerechten met ei:

Gebakken ei met gerookte feta en gepekelde rode ui
Gepocheerde eieren met gerookte avocado met paddenstoelen en gekruide dukkah
Pancakes met gebakken eieren met Manchego en basilicum
Pancakes met gebakken eieren met bacon, hazelnoot en dukkah

instagram

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
HELLO@AYLA.NL
OPEN 365 DAYS A YEAR
11.00 - 24.00
+31 (0)10 254 0005