Ayla's vegetarisch kerstmenu

Vegetariërs zijn meer dan welkom bij Ayla. Chef Freek Dekker heeft dan ook een speciaal vegetarisch kerstmenu samengesteld.

Indien u graag veganistisch dineert kunnen wij u het veganistische Chef's menu serveren in vier rondes.

Viergangenmenu 45 euro / wijnarrangement 25 euro

Vijfgangenmenu 55 euro / wijnarrangement 30 euro

Zesgangenmenu 65 euro / wijnarrangement 35 euro

Amuse

Suggestie: begin het kerstdiner extra feestelijk met een glaasje Spumante Cocchi of Cava de Nit rosé

Ayla's aperitifs

Crispy Halloumi in brickdeeg met vadouvan

Verduras dip van gerookte bloemkool met gezouten citroen
en knapperige seizoensgroenten

Padrón peppers

Manchego, zes maanden gerijpt

Groene olijven

Alvarinho Escolha Muros Antigos DOC

Ayla’s Christmas Polpettes

Paddo polpettes klassieke bereiding van de Napolitaanse polpettes
in tomatensaus, in een vegetarisch jasje

Burrata met tomatensalade en basilicumolie

Viñaredo Godello, 2017 

 

Chef Freek Dekker snijdt de paddenstoelen voor Ayla's paddo polpettes
Chef Freek Dekker snijdt de paddenstoelen voor Ayla's paddo polpettes

Ui & biet

Ui bereidt op feestelijke wijze als compote, chutney, chips, zoetzuur,
gestoofd en gebakken, geserveerd met een saus van versjus

Geroosterde biet met olijfolie-emulsie, gerookte feta en pijnboompitten

Petit Verdot Savalan

 

Geroosterde biet met gerookte feta
Geroosterde biet met gerookte feta

Wild ronde: vega

Artisjok Parmesan, gebakken artisjokkenharten met schuim

van Parmezaanse kaas

Ingelegde bospeentjes met amandelcrunch en citrus

Koude zuurkoolsalade met roze peper

Patatas Bravas

Cannonau DOC Olianas, 2017

 

Bospeentjes uit de oven

Kaasplankje

Selectie kazen van Booij Kaasmakers geserveerd met kletzenbrood

Barolo Chinato Cocchi

 

Dessert

Sticky toffee pudding, The holiday edit

Pedro Ximénez Micaela Bodegas Baron

Het kerstmenu wordt geserveerd met Arabisch brood

instagram

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
HELLO@AYLA.NL
OPEN 365 DAYS A YEAR
11.00 - 24.00
+31 (0)10 254 0005