Vegetariërs zijn meer dan welkom bij Ayla. Chef Freek Dekker heeft dan ook een speciaal vegetarisch kerstmenu samengesteld.
Indien u graag veganistisch dineert kunnen wij u het veganistische Chef's menu serveren in vier rondes.
Viergangenmenu 45 euro / wijnarrangement 25 euro
Vijfgangenmenu 55 euro / wijnarrangement 30 euro
Zesgangenmenu 65 euro / wijnarrangement 35 euro
Suggestie: begin het kerstdiner extra feestelijk met een glaasje Spumante Cocchi of Cava de Nit rosé
Crispy Halloumi in brickdeeg met vadouvan
Verduras dip van gerookte bloemkool met gezouten citroen
en knapperige seizoensgroenten
Padrón peppers
Manchego, zes maanden gerijpt
Groene olijven
Alvarinho Escolha Muros Antigos DOC
Paddo polpettes klassieke bereiding van de Napolitaanse polpettes
in tomatensaus, in een vegetarisch jasje
Burrata met tomatensalade en basilicumolie
Viñaredo Godello, 2017
Ui bereidt op feestelijke wijze als compote, chutney, chips, zoetzuur,
gestoofd en gebakken, geserveerd met een saus van versjus
Geroosterde biet met olijfolie-emulsie, gerookte feta en pijnboompitten
Petit Verdot Savalan
Artisjok Parmesan, gebakken artisjokkenharten met schuim
van Parmezaanse kaas
Ingelegde bospeentjes met amandelcrunch en citrus
Koude zuurkoolsalade met roze peper
Patatas Bravas
Cannonau DOC Olianas, 2017
Selectie kazen van Booij Kaasmakers geserveerd met kletzenbrood
Barolo Chinato Cocchi
Sticky toffee pudding, The holiday edit
Pedro Ximénez Micaela Bodegas Baron
Het kerstmenu wordt geserveerd met Arabisch brood
KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
HELLO@AYLA.NL
OPEN 365 DAYS A YEAR
11.00 - 24.00
+31 (0)10 254 0005