Cheers to the summer; de hele week Highballs voor 6.50 รฉn een Spritzbar op vrijdag.

Spritzers & highballs bij Ayla's openingsweek

Ayla is terug van vakantie! Om dat te vieren serveert Ayla de hele week alle highballs voor slechts 6.50 รฉn zal er op vrijdag 9 augustus een Spritzerbar in de tuin staan met zomerse spritzers voor slechts 5.50.

What about the highballs?

Ayla's highballs zijn verfrissende Mediterraanse dranken met een lichte kick, die worden geserveerd in een long-drinkglas met een tonic of soda. Perfect als aperitief of om van te genieten op het terras op zomerse dagen.

โ€

Highballs at Ayla

 

Welke highballs serveert Ayla?

๐˜‰๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ (๐˜š๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต, ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค),

๐˜๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ช๐˜ต๐˜ข (๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜&๐˜›: ๐˜™๐˜ฐ๐˜ด๐˜ข ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต๐˜ฉ, ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด ๐˜๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ณ๐˜บ ๐˜ท๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค),

๐˜Œ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜”๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ (๐˜ˆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ ๐˜”๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ, ๐˜“๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ต๐˜ข),

๐˜–๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค (๐˜’๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต, ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค),

๐˜Š๐˜ฐ๐˜ง๐˜ง๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜›๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฐ (๐˜›๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฐ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต๐˜ฉ, ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด๐˜ฐ, ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค) ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฅ๐˜ฆ

๐˜”๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฐ ๐˜›๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค (๐˜“๐˜ถ๐˜น๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฐ ๐˜”๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฐ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ณ, ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ)

โ€โ€

โ€
Van Highballs naar Spritzers

Bij Ayla staat er op vrijdag 9 augustus vanaf 17:00 een spritz bar in onze stadstuin, waar je een heerlijke Aperol spritz, Campari spritz en Select spritz kan drinken in het zonnetje.  

Spritzers zijn niet weg te denken bij zomerse dagen. Het is verreweg het meest gedronken aperitief in Italiรซ en een echte ijsbreker! Ondanks de populariteit in Italiรซ, kent de Spritz zijn oorsprong in Oostenrijk. Het is gemaakt op basis van likeuren zoals Aperol, Cynar, Vermouth of Select. ร‰n, zonder bubbels geen spritz! Naast bruiswater is een goede mousserende wijn, zoals een prosecco of een cava, onmisbaar in de spritz. Elke regio of stad heeft zijn eigen twist op de spritz, net zoals Ayla dat heeft.  

โ€
๐‘จ๐’๐’๐’† ๐’›๐’๐’Ž๐’†๐’“-๐’”๐’‘๐’“๐’Š๐’•๐’›๐’†๐’“๐’” ๐’”๐’๐’†๐’„๐’‰๐’•๐’” 5.50!

 

Spritzers door Jaco di Domenico


Alvast een tafel reserveren voor na onze zomerstop? Boek online hier.

Reserveren voor grote groepen? Bekijk alle mogelijkheden op onze groepen pagina.

 

โ€

instagram

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
HELLO@AYLA.NL
OPEN 365 DAYS A YEAR
11.00 - 24.00
+31 (0)10 254 0005