NEW: Fastlane Menu – speciaal voor een avond uit!

Een voorstelling gepland in het centrum van Rotterdam zoals bij Theater Rotterdam of een film bij Kino Rotterdam? Speciaal voor een avondje uit heeft Ayla een fastlane menu samengesteld voor maar 25 euro p.p.  

Wat houdt Ayla’s Fastlane menu in?  

Ayla’s Chef Freek Dekker heeft speciaal voor het Fast lane menu een ronde van onze beste tapas geselecteerd. Wij zorgen dat je de gehele Ayla ervaring ervaart in een uur tijd. Ervaar de wonderlijke wereld van het Middellandse Zeegebied én wees stipt op tijd bij jouw voorstelling. Een volledig cultureel avondje uit!

Patatas bravas, kippendijen en Iberico Pork met bourbon saus uit het Fastlane menu

Waar bestaat het Fastlane menu uit?

De Chef heeft een selectie gemaakt van Ayla’s favoriete aperitieven en tapas. In het Fastlane menu vind je gerechten om te delen, zoals de Burrata salade met verschillende soorten tomaat, Padron pepertjes uit de oven (let op: 1 op de duizend is heet!), Manchego kaas, de malste kippendijen, Iberico Pork met Bourbon saus, Patatas Bravas met aioli en pittige tomatensaus, en gepekelde zalm.

Nog plek over voor een van onze desserts? Ons team adviseert graag over Ayla’s Dulces & Quesos, oftewel desserts en heerlijke kazen. Alvast een tip: de Apple Crumble met appelcompote, korianderzaadcrumble en crème pâtissière.  

ayla apple crumble met korianderzaadcrumble en creme patisieree
Apple crumble

Uitzonderingen

Vegetarisch of allergieën? Meld het tijdens het maken van de reservering, zodat de keuken hier rekening mee kan houden. Op de vrijdagavond tussen 18:45 – 20:30 serveert Ayla geen fastlane menu. Op andere tijdstippen ben je van harte welkom! Trek gekregen? Reserveer nu jouw tafel op ons terras, in onze tuin of binnen hier.

Ayla's keukenteam in actie

Meer tijd om te dineren? Maak kennis met het Chef’s menu.  

Toch uitgebreider eten? Laat je dan verrassen door de chef. Ayla's Chef's menu is een steeds wisselend menu met het mooiste uit Ayla's keuken, geserveerd in 4 rondes.

Lees hier meer over het Chef's menu of reserveer direct een tafel.

instagram

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
HELLO@AYLA.NL
OPEN 365 DAYS A YEAR
11.00 - 24.00
+31 (0)10 254 0005