Top 5 gerechten om te delen met je date bij Ayla

De perfecte gerechten om te delen met je date

TOP 5 GERECHTEN OM TE DELEN MET JE DATE

At Ayla we love Love <3

Liefde gaat door de maag, dus daarom hebben we bij Ayla de beste gerechten geselecteerd waarbij je je date diep in de ogen kan staren.

Bij Ayla serveren we de hele week een Valentijnsmenu dat bestaat uit gerechtjes om te delen, maar ook buiten Valentijn om kan je bij Ayla terecht voor een perfecte date. Lunch of diner; of misschien wel een brunch-the-day-after; bij Ayla kan je de hele dag terecht voor romantiek.

Ayla is geopend van maandag t/m zondag van 11:00 - 24:00.

Ben je meer van de 'liquid date'? Ga dan voor Ayla's cocktails!


1. Valentijnsmenu

We beginnen gelijk met de meest uitgebreide optie: het Valentijnsmenu waarbij een tafel vol staat met gerechtjes om te delen.

Van aperitieven, naar tapas tot dessert; dit menu zorgt voor genoeg reden tot conversatie. Dat de gerechten bedoeld zijn om te delen leidt geheid tot jullie Lady en de Vagebond-moment!

Beschikbaar van 10-02 - 16-02. Na de Valentijnsweek kan je natuurlijk ook bij Ayla terecht voor het Chef's menu!

Een tafel vol gerechten om te delen met je date

2. Oesters, the Ayla way.

Het perfecte aperitief voor een romantisch avondje uit. Natuurlijk met een Ayla twist. Probeer ze rauw, met framboos; of gegrild met buerre noissette.

Tip: oesters zijn heerlijk met een glas cava of, als je indruk wil maken op je date, champagne!

3. Burrata met tomatensalade

We weten het allemaal: ware schoonheid zit van binnen. Dit is ook het geval bij de burrata. Deze zachte kaas is gevuld met de romigste room; en smelt zowat op je tong. Heerlijk met de frisse tomatensalade. Een feest op je bord èn in je mond.

4. Daytime dating: Pancakes - zoet of hartig!

Ben je meer een ochtend- of middagmens? Ga dan voor een uitgebreide brunch bij Ayla. Deel onze overheerlijke pancakes; fluffy en hemels. Wat dacht je van pancake salted caramel, royaal bedekt met dadels, pistache en koffieroom? Meer van de hartige smaken? Probeer dan de Manchego pancakes met bacon!

5. Apple crumble met korianderzaad

Wie houdt er niet van een dessert. Het maakt je date echt af; èn smaakt tegelijkertijd naar meer.

Deze apple crumble met creme patissiere is de perfecte combo van zacht (bakkersroom!), knapperig (korianderzaadcrumble), zoet (crumble) en fris (appel).

instagram

KRUISPLEIN 153
3014DD ROTTERDAM
HELLO@AYLA.NL
OPEN 365 DAYS A YEAR
11.00 - 24.00
+31 (0)10 254 0005